Ich arbeite mich da jetzt mal so durch bei Dr Boz
Das ist auch interessant
So wird das definiert
-----
GKI [GLUCOSE KETONE INDEX] = Glucose divided by 18 : Ketones
DR BOZ RATIO: Glucose divided by ketones.
This math was easier for my mom to do ... and for my patients.
Dr Boz RATIO LESS THAN 80 [ comparable to a GKI of 4:1] =
This is the weight loss zone. Some autophagy may be happening.
Dr Boz RATIO LESS THAN 40 [ comparable to a GKI of 2:1] =
This zone has strong benefits with deep tissue/organ inflammation and auto-immune problems.
(Leaky gut, brain fog, Crohn's, Rheumatoid Arthritis, Hashimoto's)
More autophagy should be happening.
Dr Boz RATIO LESS THAN 20 [ comparable to a GKI of 1:1] =
This is the zone I use for patients with Cancer & extreme health issues.
This was my mom's category.
This zone is really hard.
No playing around.
Make sure your doctor is watching you closely.
Almost all that reach this zone are likely to have autophagy at this stage.
-----
Bei mir gilt ganz eindeutig: In die Zone 20 und tiefer zu kommen ist "easy doing" für mich.
Bis jetzt habe ich auch wirklich absolut nichts negatives feststellen können, wenn ich "ganz unten" bin.
Im Gegenteil. Dann fühle ich mich eigentlich immer am Besten.
"easy doing" aber nur in Verbindung mit Sport.